DespreCRT Auto oferă servicii în domeniul asistenței acordată persoanelor fizice și juridice pentru îndeplinirea formalităților care preced înmatricularea, radierea, omologarea de către autoritățile abilitate, a mijloacelor de transport, utilajelor, tractoarelor.

In ultimii opt ani am oferit cu responsabilitate asistența noastră, acoperind toată gama de activități necesare, străduindu-ne să oferim fiecarui client o abordare personalizată în funcție de nevoile acestuia.

Misiunea noastră ca prestatori constă în asigurarea unor servicii complete cu un raport optim calitate/preț, scurtând prin implicarea noastră cât se poate de mult perioada în care mijlocul de transport este nefolosit.

Valorile pe care le cultivăm și le dezvoltăm, desfășurând o activitate într-un domeniu cu schimbări frecvente de legislație și proceduri sunt:

  • Respectul în relațiile cu toate persoanele cu care intrăm în contact, clienți sau nu, a termenelor contractuale pe care ne străduim permanent să le scurtam, a promisiunilor noastre și de multe ori a promisiunilor clienților noștrii.
  • Flexibilitatea și adaptarea rapidă la schimbari.
  • Ambiția de a depăși așteptările clienților noștrii oferindu-le servicii impecabile.
  • Experiența acumulată în timp, ne asigura know-how-ul de a oferii soluțiile cele mai bune.

Obiectivul nostru este să oferim servicii de calitate superioară în raport cu celelalte oferte din piată construind astfel relații și parteneriate de lungă durată!